Viedumu Vietne ar Sandi

Par mani

Esmu vīriešu dzimtes pārstāvis, kas cēlies no Valmieras un Cēsīm, šobrīd dzīvoju Rīgā. Atsaucos uz vārdu Sandis un tieku lamāts par anonimitāti. Tie, kas grib, māk mani atrast, pārējie – nu gan jau tad nevajag mani atrast. Piederu pie divdesmitsešgadniekiem, ļoti nepatīk komati.

Pamatnodarbošanās ir saistīta ar attīstīto tehniku un kodu bīdīšanu, esmu skolojies sociālajās zinātnēs un tagad arī skolojos pamatnodarbošanās tēmā. Sportā mans karalis ir futbols, neatsakos no saldējuma kokteiļiem, patīk nodarboties ar skriešanu un peldēšanu jūrā brīvajā laikā. Vēl man pieder hostinga serveris cedric.lv, aicinu iepazīties ar tā piedāvājumu.

Blogu rakstu tāpēc, ka gribas rakstīt. Esmu ievērojis, ka lielākoties man patīk gudri pamuldēt par tēmām, kas mani neskar, taču esmu tajās pamanījis visādus kāzusus. Mīlu arī pārspīlēt 🙂 Rakstu arī par filmām, kuras man šķiet pietiekami labas, lai ieteiktu noskatīties arī citiem vai arī gluži otrādi – tik sliktas, lai ieteiktu nekādā gadījumā neskatīties. Arī populārā kultūra dabū ciest no mana viedokļa. Visbeidzot, kā ar datoriem strādājošs cilvēks brīžam rakstu arī par savu pamatnodarbošanos un tehnoloģiju vispār. Nerakstu gan par gadžetiem un cenšos nerakstīt arī par citām herņām – pēdējā laikā vairāk uzmanības pievēršu zaļajai enerģijai.

Ja Tu gribi pārpublicēt manis rakstītos rakstus, tad tev ir divi ceļi. Viens piegājiens ir paskatīties vai zem raksta nav atsauce un ja ir, tad doties uz šo atsauci un pats pārtulkot/apkopot/uzrakstīt par tur lasāmo informāciju. Otrs piegājiens ir atsūtīt man vēstuli uz sandiskr et gmail punkts com un palūgt atļauju. Pretējā gadījumā es ļoti bēdāšos, ja tiks pārpublicēts kāds manis paša taisīts raksts, kuru es nevēlos, lai vēl kāds pārpublicētu.

Ceru, ka Tev patika manā blogā lasītais.

2 komentāri »

  1. hi.good site.

    Komentārs no billy — 2007-02-28 @ 21:40

  2. Paldies par atbildi! (http://elietas.wordpress.com/2007/06/07/nemacieties-programmesanu-izmantojot-php/)

    Komentārs no Andrejs ProgrammerWannaBe — 2007-12-4 @ 14:17


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Komentēt

WordPress.com blogs.